Over Namink Hoveniers

Al meer dan tien jaar is Namink Hoveniers actief om voor iedere klant de perfecte tuin aan te leggen. Het was een enorme uitdaging die ik toen aanging! Dagelijks doe ik weer nieuwe ideeën en inspiraties op, wat mijn werk als hovenier zeer dynamisch en uitdagend maakt!

UW IDEE, UW WENS IS ONZE INSPIRATIE! 

Namink Hoveniers is uw partner in de tuin voor uw wensen. Wij kunnen al uw wensen en ideeën realiseren tijdens de aanleg of onderhoud van uw tuin. Wij zijn een klein en flexibel hoveniersbedrijf, wij ontwikkelen en realiseren zowel kleine als grote tuinen – projecten. Grote opdrachten voeren wij uit met collega-bedrijven, waarbij Namink Hoveniers uw aanspreekpunt en eindverantwoordelijke is. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk, evenals kwaliteit en duurzaamheid. U wilt tenslotte nog jaren van uw tuin genieten!

U kunt bij ons tevens terecht voor de aankleding van uw woning, kantoor en stand, zowel binnen als buiten. Hierbij kunt u denken aan; meubels, zuilen, vazen en accessoires. Wij werken onder andere samen met PTMD collection®, voor meer ideeën kunt ook kijken op de site ptmd.nl.

Deze website is gemaakt om u een idee te geven over de mogelijkheden en hetgeen wat u van ons kunt verwachten. U zult zien dat de website in ontwikkeling zal blijven om u nieuwe ideeën en inspiraties te geven. Kijk voor ideeën op onze portfolio pagina.

Bedankt voor uw interesse,
Groeten David Namink, eigenaar Namink Hoveniers

Schuiven naar boven