Onderhoud

U hebt een mooie tuin en die wilt u natuurlijk mooi houden of uw tuin heeft achterstallig onderhoud en u wilt weten wat er mogelijk is?

Tuinonderhoud

Namink Hoveniers bied u de oplossing, ongeacht uw wens!  Voor iedere wens maken wij een passend onderhoudspakket.

Wilt u uw tuin graag zelf onderhouden en wenst u hierbij enkel advies te ontvangen? Ook dit is mogelijk.

Tevens kunt u bij ons terecht voor:

  • Bestrijding ongedierte, bijvoorbeeld; spinnen, bladluis en slakken.
  • Onkruid bestrijding.
  • Reiniging van buitenzijde woningen en bedrijven.

Wij kunnen voor u een onderhoudscontract maken of u kunt ons inhuren op urenbasis.

Enkele voorbeelden van onderhoudscontracten zijn:

Optie 1

Voor- en Najaarsbeurt

Hierbij snoeien wij de tuin in het voor- en najaar. Eventueel verticuteren wij het gazon, steken de graskanten en bemesten uw tuin en eventueel gazon.

Optie 2

Voorjaar, Zomer, Najaar en Winterbeurt

Hierbij doen we in het voor- en najaar hetzelfde als bovenstaande, alleen komen wij voor de zomer terug om de gehele tuin na te lopen. Als alle beplanting er nog één keer strak wordt bij gezet en alle uitgroeiers worden teruggesnoeid, is u tuin perfect voor de zomer.

In de winter heeft u veel last van bladval en van bomen die in het najaar nog niet gesnoeid kunnen worden. Daarom komen nog één keer terug om alles er weer netjes bij te zetten.

Optie 3

Alle seizoenen – extra

Hierbij doen we in het voorjaar, zomer, najaar  en winter de werkzaamheden zoals hierboven omschreven. Maar wij komen dan ook van het voorjaar tot en met het najaar om uw tuin onkruid vrij te houden, te maaien en op te ruimen.

Zoals u heeft gelezen kunnen wij voor elke wens onderhoud verrichten of een onderhoudscontract maken. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven! Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Schuiven naar boven